Executam si proiectam retele wireless de mare viteza si acoperire excelenta pentru persoane fizice si persoane juridice.

Fie ca aveti un apartament, o casa, un sediu de birou, un depozit sau orice alt spatiu pentru care aveti nevoie de wireless cu o acoperire perfecta firma noastra vas ta la dispozitie inca de la faza de proiectare, ofertare pana la faza de executie, dare in folosinta si administrare ulterioara.

Bazate pe un sistem central de administrare, solutiile noastre va ofera cea mai buna calitate uniforma a semnalului de wi-fi, fiind totodata si scalabile in functie de nevoi.

Chiar daca cladirea dumneavoastra nu se afla in faza de finisaje si este deja finisata, iar posibilitatea de extindere a cablurilor de retea nu exista decat intr-o maniera neeleganta la nivel de expunere aparenta, putem gasi impreuna modalitati de comutare semnal de internet in diversele locatii ale spatiului dumneavoastra prin solutii alternative de genul powerline adapter.

  Acordam consultanta in instalarea echipamentelor care va automatizeaza partial sau total casa. De asemenea va putem ajuta cu achizitia, instalarea si darea lor in exploatare direct de pe telefonul dvs mobil. Puteti sa va aprindeti lumina doar cu o comanda vocala prin intermediul sistemelor Alexa sau Google Home. Sau puteti planifica aprinderea sau stingerea diversilor consumatori electrici in functie de necesitati. Imaginati-va ca va puteti porni aerul conditionat cu 30 minute inainte de a ajunge acasa. Sau si mai bine. Desenati o arie de proximitate pe baza geolocatiei de pe telefonul mobil, iar cand intrati in aceasta arie sa se intample o serie de evenmente presetate (pornirea aerului conditionat vara, ridicarea temperaturii la centrala termica iarna, aprinderea unor lumini ajutatoare in caz de noapte, etc.

Pentru aceste lucruri avem nevoie in primul rand de un sistem de wireless foarte bun si echilibrat in toata casa, la care sa se conecteze toate dispozitivele si controlerele diversilor consumatori.

In al doilea rand avem nevoie de contollere adecvate pentru fiecare produs. Daca am reusit sa va captam putin atentia si aveti ceva in minte suntem bucurosi sa va stam alaturi in luarea celor mai bune decizii in functie de ce aveti nevoie dumneavoastra. Deoarece suntem diferiti iar casele noastre sunt diferite nu va putem exemplifica aici, dar va asteptam sa ne contactati pentru a discuta despre ceea ce doriti dumneavoastra si ce se poate realiza.