Reteaua care uneste calculatoarele este vital sa fie rapida s isa functioneze ireprosabil. O retea de calculatoare este alcatuita din elemente pasive de retea (cablurile, prizele, mufele, patch cordurile) si elemente active de retea (swtich-uri, access point-uri, routere). Toate aceste elemente pasive si active trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru ca reteaua dumneavoastra de calculatoare sa fie una care sa functioneze ireprosabil si la viteze crescute. mentenanta retea 150x102
Citește mai mult:Mentenanta retele (cu fir sau Wi-Fi)

Serverele reprezinta segmentul cel mai sensibil in infrastructura IT a unei companii. Pe ele se afla stocate baze de date, documente si aplicatii necesare functionarii corespunzatoare a unei companii. Functionarea lor minim 99,7% din timp poateasigura succesul in afacere si creste productivitatea.

administrare servere

Citește mai mult:Administrare servere

asistenta it

O piedica in functionarea ireprosabila a calculatoarelor poate fi si factorul uman. Astfel pot exista situatii cand unii utilizatori se confrunta cu diverse probleme ce duc la incetinirea sau stopare muncii. De foarte multe ori, utilizatorii de calculatoare din companii se pot trezii in fata unor blocaje care pot deriva din:

Citește mai mult:Asistenta IT

Unul din serviciile IT de baza oferite de noi este Back-up-ul. De ce avem nevoie de Back-up? Cand avem nevoie de el? Cum putem creste siguranta IT a firmei prin efectuarea regulate a back-up-urilor. Sunt doar cateva intrebari la care veti afla raspunsul in continuare.

backup

Citește mai mult:Backup

asistenta it

In activitatea firmei dumneavoastra intervin extrem de multe taskuri generale si repetitive. Nu trebuie sa incarcam munca angajatilor dumneavoastra si va stam la dispozitie prin intocmirea unor proceduri care sa simplifice fluxul de munca din compania dumneavoastra.

Citește mai mult:Documentare IT

De la an la an din ce in ce mai multe companii investesc din ce in ce mai mult in securizarea datelor sale. Avand in vedere rafinamentul atacurilor cibernetice precum si implicatiile posibile in caz de reusita al acestor atacuri, trebuie sa va ganditi ca nu e cazul sa ramenti in urma. In timp ce mari corporatii au bugete special alocate pentru asa ceva,

securizare it

Citește mai mult:Securizare IT