Sistemul de ticketing

SIstem de Ticketing

Pentru clientii cu care compania noastra de servicii IT are un contract de prestari servicii, punem la dispozitie si incurajam folosirea sistemului de ticketing pentru orice problema care afecteaza buna functionare a sistemului IT. Sunt 2 modalitati de a trimite si deschide un ticket. Va rugam sa parcurgeti acest articol pentru a va lamurii cum va este mai usor.

1. Firma noastra Install Exe Consulting SRL deschide o adresa de mail pe serverul nostru de mail de tipul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar clientul cand va dorii sa deschida un ticket pentru compania sa nu va avea de facut decat sa trimita mail catre aceasta adresa. Aceasta adresa nu va fi folosita de client in alt scop (subscriptii, inregistrari, etc.), singurul ei scop fiind comunicarea tichetelor pentru interventiile de mentenanta IT.

2. Firma noastra va deschide un cont pe numele clientului cu o adresa de mail indicata de acesta pe portalul https://ticketing.servicii-it.eu, clientul avand obligatia sa valideze mailul de confrmare pentru activarea contului. Odata contul activ, clientul se poate loga pe portal si deschide direct de acolo ticket, sau poate urmarii evolutia ticketelor.