Wi-Fi studiu de caz

Am fost pusi in situatia in care a trebuit sa concepem o retea mixta wi-fi si fir de mare viteza si securizata bine, bazata pe semnal pe fir si wireless intr-o casa de tip parter etaj si mansarda.

Descrierea casei: la parter living, bucatarie open space si baie; la etaj 2 dormitoare si baie; deasupra mansarda open space proiectata ca si camera de birou si entertainment. Situatia nu era prea buna deoarece casa era cu toate finisajele facute si nu existau cabluri de date in fiecare camera.

Citește mai departe...
Optimizare calculator

Optimizarea calculatorului presupune o serie de taskuri ce se efectueaza cu scopul ca in aceleasi resurse Hardware si cu aceleasi software instalat, timpul de reactie si procesare a calculatorului sa scada. Acesta se pot face automat cu pachete software free sau platite sau se poate face manual daca stii putin din principiul de functionare al sistemului de operare Windows. Afla aici despre programele de optimizare si despre optimizarea manuala.

Citeste mai mult
SIstem de Ticketing

Pentru clientii cu care compania noastra de servicii IT are un contract de prestari servicii, punem la dispozitie si incurajam folosirea sistemului de ticketing pentru orice problema care afecteaza buna functionare a sistemului IT. Sunt 2 modalitati de a trimite si deschide un ticket. Va rugam sa parcurgeti acest articol pentru a va lamurii cum va este mai usor.

Citește mai departe...
Evaluare IT

Va invitam sa cititi acest articol pentru a intelege mai bine cum va putem ajuta sa aveti intotdeauna tot ce va trebuie din sfera serviciilor IT. Nici mai mult nici mai putin. Pentru ca resursele dumneavoastra sunt importante va propunem niste pasi pentru stabilirea exacta a necesitatilor din punct de vedere al IT-ului.

Citește mai departe...